Spökjakt på Borgvattnets prästgård

Fredag; vid ett-tiden plockade en heltonad 250 Destroyer upp mig, och i två bilar med sex pers drog vi ner till Hoting. Där stannade vi hos en kompis/kollega där vi tillbringade kvällen med youtube-videos från Prästgården och en del hedde sig i fyllan. Sen på kvällen så var vi några som drog iväg till ett spökhus utanför samhället, såg ingenting dock.. givetvis var det tidig morgon innan alla hade lagt sig, jag la mig halv fem 😅Lördag; vaknade vid 9, gick ner och tog en dusch nån timme senare då jag hörde att dom andra börjat vakna. När alla vaknat och nyktrat till så drog vi, 13 tappra krigare med stjärnan siktad mot Borgvattnet.Väl där gick vi husesyn, kollade på kyrkogården och vandringshemmet ett par hundra meter bort. Kände inte av nåt obehag nånstans, men det var å andra sidan en solig och riktigt vacker höstdag..
Vi hade med oss emf-mätare, nedladdade Ghost radios, värmekamera och nån annan pryl som bland annat visar temperaturen med färger. Fanns även en "slagruta", som gav utslag lite överallt i huset. Tidigt på kvällen, kring 19 tror jag att det var, satt vi på övervåningen med en radio igång och fick mycket kontakt.Sen under kvällen/natten var vi fegisar antingen i det stora rummet uppe eller nere, vissa modiga gick ut och även iväg till kyrkogården. Vi hade kontakt till och från under hela kvällen & natten, mycket prat om giftermål och även namnen på fyra av personerna som var med.

En mörk röst sade "demonerna", minns dock inte vad vi hade frågat först.. kände aldrig nåt större obehag (jo, när vissa var tvungna att smyga upp vid fönstret bakom mig och skrämmas) förutom på övervåningen då jag satt i soffan med vindsdörren bakom ryggen. Och då he ibland började dra kallt helt plötsligt när vi fick närvaro på radion, det fick man ju rysningar av.

Vid 3 gick vi och la oss, övertrötta, fnissiga och lite skraja, så vi förde ett jävla liv tills vi somnade. Sov bra och lugnt, ingenting hände under natten. Alla vaknade tidigt, vid 9 så vi tog oss iväg rätt tidigt från prästgården också. En fick uppleva en sömnparalys, en annan kände tryck över bröstet när han sov i Gråterskornas rum, annars så hände det inte så mycket mer.Summan av kardemumman är att det var en jäkligt kul helg, skönt folk och mycket skratt och svammel. Känns lite både och att vi inte upplevde så mycket förutom närvaron på radion, man vill ju gärna få se nåt samtidigt som man inte alls vill bli livrädd och skrämd och få vara med om nåt otäckt 😂 vi har iaf pratat om att vi skulle ha varit till både Barnmördarkorset och Frammegården, vem vet, vi kanske far ut på äventyr nästa sommar.

Hur som haver så är jag jätteglad att jag äntligen fick fara till Borgvattnet, vi har pratat om det i åratal och nu, till slut så blev det av 😊