Fondvägg

Hittade till slut den perfekta fondväggstapeten till min walk in closet. En rulle räckte precis till den lilla väggen, jäkla flyt man har ibland alltså 👌 jag är helnöjd över tapeten alltså, haha. Ska sen fara och hämta ut lampan jag beställde till rummet, den kommer att passa perfekt.

Wheels / Haparanda

For till Haparanda igår för att kika på Wheels Nationals och Top Cats. Trevlig kväll med bra folk, synd bara att vi inte hade nån jänkare att ta dit. Istället vart det RTT:n vars ac har lagt av, kan lova att det var shortsväder i bilen hela resan. Hann även shoppa en tröja och två plåtskyltar på marknaden där.


Pretty little liars

En av mina absoluta favoritserier är Pretty little liars, och när det fanns en dvd-box (ja jag vet, jag är oldschool) på cdon.com med alla säsonger till ett superpris så investerade jag. Skulle bara köpa en lampa där egentligen, men äsch, I treated myself. Då har man nånting att göra när man behöver fördriva tiden!

Ont blod

Mina absoluta favoritböcker Sagan om Isfolket finns ju numera som seriealbum, och jag beställde den senaste boken Ont blod som kom idag. Rätt nice att få läsa om hela bokserien igen, i ett annat format bara. Längtar tills nästa kommer!

Snapshots; Österrike

Var ju ner till Österrike en sväng i början på juni! Hela släkten drog dit och vi var där från fredagkväll till tisdag. Det var varmt, väldigt kul och så jävla underbart att komma tillbaka dit.

Från lördagen; frukost på hotell, utsikt från Autobahn och brunchen i huset i Krumbach.

Vi gick till kyrkogården i spöregnet. Familjegraven på en jävulst vacker kyrkogård som ligger högst upp på en gräsbevuxen kulle med utsikt över halva bygden.


Mitt i Krumbach.

På lördagskvällen åt vi middag och efterrätt på Krumbacherhof 👌

På söndagen drog större delen av släkten till Schneeberg för att åka tåg upp på toppen.

Var tvungen att köpa en fluffig turisttröja för att överleva de 12 plusgraderna på toppen.

När vi kom tillbaka från Schneebergbanen for vi till en glassbar i Krumbach, och sen ut på en promenad i byn. Bilden längst ner är på huset och gården där morfar växte upp :)

Från söndag till måndag sov vi på slottet i Krumbach som numera är ett hotell. På kvällen gick vi på spökjakt men fick inte se nåt spöke tyvärr :(

Utsidan av slottet. På väg ner därifrån, kan tala om att en hel del vägar i Österrike ser ut så där 😅

Slottet Schönbrunn i Wien. Mäktig frukostpaviljong kungen hade på kullen. Och kolla grinden med alla krumelurer, så jäkla snyggt!

Slottet har en tillhörande djurpark där vi traskade runt hela dagen. Sen på kvällen åt vi middag på en restaurang, och sov sedan i en lägenhet i Wien till tisdag, då vi åkte tillbaka till Sverige.