Lillsummiten är såld!

Vilken dag va! Tog ut skotern och fotade den (med min nya kompaktkamera som jag till slut skaffat laddare till, det var första gången jag använder den sen jag köpte den i.. mars typ 😅) och annonsen kom ut just före 12.

Innan klockan slog 19 var den lastad och papperna påskrivna, en från Skellefteå kom och köpte den, utan nåt tjorv. Det bästa var att han hade visst en dotter som var sugen på att börja köra, så han trodde att dekalkittet skulle få sitta kvar 😃

Gode sjukt, tog sju timmar att få den såld! Var flera som hörde av sig, fränt ändå att det var så stort intresse på en liten 600. Känns lite sorgligt att den är borta 🙄 meen nu har jag ju en 850 att ge kärlek, dekalkittet till Summiten kom igår så jag vet vad jag gör i veckan! 😃


Upcoming; Kör & sök 2019

Vårat lag fick en plats i Kör & sök i Moskosel nästa år!! Och givetvis stavade Macke fel på lagnamnet.. 😂 Tjompes Teparty kommer göra eventet den 23:e februari väldigt osäkert och väldigt högljutt, fy fan vad det här ska bli kul!!
Helgen

Började denna helg med att vi kidnappade min svägerska som fyllde år och drog till Alcatraz, där vi bowlade, körde Prison Island och Laser game... (helvetteeee så kul, vill fara dit igen helst nyss!)...på lördag var det Arvidsjaurgalan, så för en gångs skull klädde jag upp mig riktigt ordentligt och jag tror fan aldrig jag varit så snygg som då......till sist var det dop för min brorson i söndags. Vi var där mer som hela dagen, åt och fikade och surrade med folk, riktigt trevligt. (Och det var andra dagen i rad jag bar klänning och klackar, vad fan har hänt med mig?!)Denna ledigvecka har alltså varit fullbokad. Det är riktigt kul, men jag ser framemot nästa vecka som i nuläget ser betydligt lugnare ut. Då kanske jag har tid att fortsätta fixa i huset, kanske måla om nån soffa eller börja bygga på min sänggavel?

RSS 2.0