It's autumn bitches


Helgen

I helgen var det en tidig inflyttningsfest fest hos mig och sen vart det utgÄng till Lappis, var ju storstÀmningshelg sÄ det var bra med folk ute.

Började dock helgen med att RTT:n vart pĂ„körd bakifrĂ„n nĂ€r jag stannade för en person vid ett övergĂ„ngsstĂ€lle 😡 hann dessutom stĂ„ still ett par sekunder (var en tant med rullator sĂ„ he gick sakta..) sĂ„ bilen var inte just bakom, utan han kom med fart Ă„ hann knappast bromsa ner sĂ€rskilt mycket, vart en jĂ€vla smĂ€ll. Tur i oturen sĂ„ tog det bara i kulan pĂ„ RTT:n, men den vek sig nĂ€stan hela vĂ€gen in mot kofĂ„ngaren. Kan ju sĂ€ga att jag var som ett jĂ€vla Ă„skmoln nĂ€r jag klev ut frĂ„n bilen, hade han som körde den andra börjat tjafsa hade jag förmodligen flippat totalt, men nu gjorde han inte de sĂ„ vi diskuterade lugnt Ă„ sansat. Tur för han.
Jag for upp pÄ akuten sen, mest för att det ska finnas dokumenterat att jag blivit pÄkörd ifall he skulle bli nÄt med nacken sen. StrÀckte mig lite men det Àr förmodligen enda "skadan" jag fick av det hÀr.

1; bÄde kund och tatuerare var rÀtt dragna. 2; Àr helt sÀker pÄ att det var telefon som skrev mes istÀllet för med...

Den ska vara nÀrmare en decimeter frÄn kofÄngaren, sÄ ja..

Det var min helg det. IgÄr var jag bakis som fan, idag har jag hunnit göra matlÄdor och ska sen tvÀtta och fortsÀtta med tapetseradet och mÄlandet, imorgon bÀr det av norrut igen...

Ett nytt leende

Varning för fula nÀrbilder.
Jag hade rĂ€ls i 3,5 Ă„r för typ 10 Ă„r sen, allt vart bra förutom att jag saknar hörntĂ€nderna i överkĂ€ken, och tack vare de sĂ„ drog dom ihop mina tĂ€nder sĂ„ att det inte skulle synas. Dock har tĂ€nderna flyttat pĂ„ sig under Ă„ren, och jag har alltid stört mig pĂ„ det dĂ€r jĂ€vla glepet mellan framtĂ€nderna och dom bakom đŸ˜€

Eftersom jag snusar och har rökt sĂ„ har tĂ€nderna ocksĂ„ blivit missfĂ€rgade. Har blekt dom med Opalescence, frĂ„n tandlĂ€karen, och idag har jag Ă€ntligen fyllt i dom dĂ€r tvĂ„ jĂ€vla mellanrummen!! Att jag inte gjort det hĂ€r tidigare alltsĂ„. Nu kan jag Ă€ntligen le utan att skĂ€mmas för mina tĂ€nder ✌ Har för övrigt lagt ner kanske just över 2000 för rubbet, sĂ„ det Ă€r verkligen inte överdrivet dyrt.

Dom bĂ€sta bilderna jag hade för att visa skillnaden pĂ„ fĂ€rgen. Har sjĂ€lv inte tyckt tĂ€nderna blivit sĂ„ mkt ljusare, men idag sa tandlĂ€karen att det var lite svĂ„rt att hitta rĂ€tt nyans till fyllningen till tĂ€nderna eftersom dom var vĂ€ldigt ljusa 😌
Och hÀr ser ni verkligen vilken skillnad det Àr nÀr jag ler. Har undvikit att le pÄ bilder, förutom dÄ jag varit pÄ humör för de.. vilket jag varit sÀllan. I fortsÀttningen kommer jag inte ha nÄ problem med de!


RSS 2.0