Snapshots; Österrike

Var ju ner till Österrike en svĂ€ng i början pĂ„ juni! Hela slĂ€kten drog dit och vi var dĂ€r frĂ„n fredagkvĂ€ll till tisdag. Det var varmt, vĂ€ldigt kul och sĂ„ jĂ€vla underbart att komma tillbaka dit.

FrÄn lördagen; frukost pÄ hotell, utsikt frÄn Autobahn och brunchen i huset i Krumbach.

Vi gick till kyrkogÄrden i spöregnet. Familjegraven pÄ en jÀvulst vacker kyrkogÄrd som ligger högst upp pÄ en grÀsbevuxen kulle med utsikt över halva bygden.


Mitt i Krumbach.

PĂ„ lördagskvĂ€llen Ă„t vi middag och efterrĂ€tt pĂ„ Krumbacherhof 👌

PÄ söndagen drog större delen av slÀkten till Schneeberg för att Äka tÄg upp pÄ toppen.

Var tvungen att köpa en fluffig turisttröja för att överleva de 12 plusgraderna pÄ toppen.

NÀr vi kom tillbaka frÄn Schneebergbanen for vi till en glassbar i Krumbach, och sen ut pÄ en promenad i byn. Bilden lÀngst ner Àr pÄ huset och gÄrden dÀr morfar vÀxte upp :)

FrÄn söndag till mÄndag sov vi pÄ slottet i Krumbach som numera Àr ett hotell. PÄ kvÀllen gick vi pÄ spökjakt men fick inte se nÄt spöke tyvÀrr :(

Utsidan av slottet. PĂ„ vĂ€g ner dĂ€rifrĂ„n, kan tala om att en hel del vĂ€gar i Österrike ser ut sĂ„ dĂ€r 😅

Slottet Schönbrunn i Wien. MÀktig frukostpaviljong kungen hade pÄ kullen. Och kolla grinden med alla krumelurer, sÄ jÀkla snyggt!

Slottet har en tillhörande djurpark dÀr vi traskade runt hela dagen. Sen pÄ kvÀllen Ät vi middag pÄ en restaurang, och sov sedan i en lÀgenhet i Wien till tisdag, dÄ vi Äkte tillbaka till Sverige.

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback