Helgen

I helgen var det en tidig inflyttningsfest fest hos mig och sen vart det utgång till Lappis, var ju storstämningshelg så det var bra med folk ute.

Började dock helgen med att RTT:n vart påkörd bakifrån när jag stannade för en person vid ett övergångsställe 😡 hann dessutom stå still ett par sekunder (var en tant med rullator så he gick sakta..) så bilen var inte just bakom, utan han kom med fart å hann knappast bromsa ner särskilt mycket, vart en jävla smäll. Tur i oturen så tog det bara i kulan på RTT:n, men den vek sig nästan hela vägen in mot kofångaren. Kan ju säga att jag var som ett jävla åskmoln när jag klev ut från bilen, hade han som körde den andra börjat tjafsa hade jag förmodligen flippat totalt, men nu gjorde han inte de så vi diskuterade lugnt å sansat. Tur för han.
Jag for upp på akuten sen, mest för att det ska finnas dokumenterat att jag blivit påkörd ifall he skulle bli nåt med nacken sen. Sträckte mig lite men det är förmodligen enda "skadan" jag fick av det här.

1; både kund och tatuerare var rätt dragna. 2; är helt säker på att det var telefon som skrev mes istället för med...

Den ska vara närmare en decimeter från kofångaren, så ja..

Det var min helg det. Igår var jag bakis som fan, idag har jag hunnit göra matlådor och ska sen tvätta och fortsätta med tapetseradet och målandet, imorgon bär det av norrut igen...